NTVA

De NVAM geeft 5x per jaar haar eigen tijdschrift uit onder de naam Nederlands Tijdschrift voor Anesthesie Medewerkers (NTvA). Het NTvA wordt in nagenoeg alle ziekenhuizen gelezen en wordt gratis aan alle NVAM leden toegezonden.

 

Voor collegae uit het land is het mogelijk en wordt zelfs met nadruk verzocht, om in het tijdschrift te publiceren. Auteursrichtlijnen, een schrijfsjabloon en verdere informatie vind u onder "informatie voor auteurs".

 

Het NTvA is geen wetenschappelijk tijdschrift, maar wil wel aandacht besteden aan wetenschappelijke bevindingen binnen de anesthesiologie, met name wanneer dit van anesthesiemedewerkers komt of voor hen van toepassing is.

 

Naast de vakinhoudelijke artikelen wordt in het NTvA ook verenigingsnieuws en bedrijfsnieuws gepubliceerd. Ook is het mogelijk te adverteren.

 

Belangstellenden, niet-leden, kunnen zich ook abonneren op het tijdschrift. Stuur hiervoor een mail met verzoek voor een abonnement en uw naam en adresgegevens naar ntva@nvam.nl .

 

Er is een permanente commissie NTVA samengesteld waarin een aantal collegae, die elk hun specifieke werkterrein hebben en tenminste een bestuurslid, zitting hebben.